Ремонт на хладилници Варна

Ремонт на хладилници Варна
резервирайте услуга

или ни позвъни на

0878 534 979

Ремонт на хладилници и фризери в цяла Варна

Ние ремонтираме и хладилници или фризери

Хладилници, фризери, европейски, американски или азиатски, ние може да ги ремонтираме, всъщност ние предлагаме сервиз, ремонт на хладилници във Варна и областта вече повече от 7 години. Нашите техници и инжинери са готови да сервизират Вашият уред на мига, като гарантираме надежден ремонт с качествени/оригинални части. Можете да запазите час на днес или утре като според натовареноста ни, ще се отзовем при върва възможност (разбира се това няма да се отрази на крайната цена).

Съотношение качество-цена

Разбираме, че никой не обича да получава дълъг отчет в края на ремонта, затова ние опростяваме нещата. Имаме крайна цена за труд, която ще покрие целия ремонт (колкото време отнеме). Всичко допълнително като стойност, отива за частите нужни за съответният ремонт. Ние сме достатъчно надеждни и уверени в нашите услуги, че ви предоставяме 6 месеца гаранция в края на ремонта.

Ремонтен процес на хладилник/фризер

Процеса за ремонт на вашият дефектирал хладилник или фризер е максимално улеснен:

  • Резервирайте своя ремонт: като ни се обадите или през резервационната форма на нашият уебсайт.
  • Ремонтен подбор: нашите инжинери вече проверяват уреда ви, за наличие на съответните резервни части, които биха били необходими при нужда в процеса на ремонта.
  • Ремонтно посещение от инженер: нашият ремонтен инженер ще се погрижи за вашият повреден хладилник/фризер. Ако се изискват резервни части, ще бъдете посъветвани от къде можете да ги вземете сами, а ако искате може ние да ги поръчаме (по време на ремонта може да се наложи да се поръчват части, чиято доставка изисква повече време и след получаване им инжинерът ще ви посети отново, за да ги инсталира).
  • Зачършване на ремонта: вашият хладилник/фризер е ремонтиран и работи перфектно. Получавате 6 месечна гаранциия за отстранената повреда и за всички сменени части при ремонта.

Посещение от инжинер

Научете повече за ремонтите на хладилници, които извършваме във Варна и Област Варна, като се обадите на наш сътрудник на 0878 534 979 или резервирайте онлайн през формата за заявки за посещение.